torstai 15. marraskuuta 2012

Drama Queen -make my day

Aikaisemmassa postauksessani kerroinkin tästä mukavasta sattumasta silmässäni eli silmäluomen tulehduksesta. Tohtori kirjoitti voidetta ja kielsi kosmetiikkatuotteiden käytön. Sinänsä tämä ei ole kova menetys, sillä normaalisti arkiaamuisin meikkausrutiiniin upppoaa sen 10- max 15 minuuttia. Ripsarit, kajalit, kulmat, poskipunat ja meikkivoiteet -that's it. Mutta kun.. Olisi ne pikkujoulut perjantaina.

Kuva täältä.
Tämä luonnollinen silmäluomen kohotus-operaatio (kuten sitä itse kutsun) siis hieman rajoittaa tätä juhlapänttäytymistä. Yleensä panostan eniten silmiin ja jätän lopun naamataulusta sitten neutraalimmaksi, niin sanotusti herran haltuun. Mutta sitten tämä iski kuin salamakirkkaalta taivaalta! Ne burgundin punaiset huulet ja nude-meikki.  Ja sitten löysin tämän kuva -rakkautta ensisilmäyksellä indeed! Pikkusen sutaistaan kultaa luomiin (sen tämä luomi on pakko kestää) ja sitten punaa huuliin. Miinuksena tällä drama queen lookilla on luonnollisesti se, että huulipunan sävy korostaa niitä pieniä keltaisen sävyjä, joita lähestulkoon meidän kaikkien hampaissa varmaan on. Mutta kai sitä välillä voi olla suu supussakin? NOT. :D Punaiset hiukset puuttuu, mutta ajaisikohan tonttulakki saman asian?

2 kommenttia:

Rimma kirjoitti...

Hyvä idea hei oikeesti! Tonttulakki ajaa tukan värin oikein hyvin ;)

Glam kirjoitti...

Eikö! :) Ton punainen olisi kyllä just niin sellainen mistä olen haaveillut mutten taida tätä vaaleaa kuontaloa uhrata ihan yksien pikkujoulujen vuoksi :D