maanantai 26. marraskuuta 2012

Mangomaniasta persimoneihin

Saanen esitellä uuden intohimoni -persimonit! Nämä makeat möllykät testasin hiukan ylikypsinä viime viikolla. Maultaan nämä ylikäyneet yksilöt muistuttivat lähinnä papayaa. Tänään näin kaupassa niin terveitä yksilöitä, että oli ihan pakko antaa uusi mahdollisuus. Ja kuulkaas kerron, että kannatti! Persimonit saapuvat Suomeen Epsanjasta.

Kuva
Täydellisen kypsän ja sopivan makean yksilön löytää käyttämällä silmiää ja tuntoaistejaan. TÄydellisen yksilön pinta on sileä, kuori on napakka, mutta kokonaisuudessaan hedelmän pehmeys on oltava luokkaa "kypsä mango" eikä porkkana. Raa'alla persomonilla saa vaikka vesilnnun hengiltä. Vielä ei ole selvinnyt, että riittää syömiseen pelkkä peseminen, mutta kuori on ollut sopivan napakka, joten olen kuorinut hedelmät.

Kuva
Tämä kaveri on ollut todennäköisesti jonkin geenimanipulaatiomutaation kohde. Tai voihan luomussakin olla voimaa. ;)

Luomusta aasinsiltana aiheeseen THE NAKED TRUTH. Mielettömän tärkeään ja jaloon tekoon ovat monet blogisisaret taipuneet männä viikoilla. Mielestäni on upeaa, että useat sadat nuoret naiset ovat tarttuneet tähän haasteeseen ja näpäyttäneet ihmisiä, joiden kauneusihanteet ovat rakentuneet nykyajan keinotekoisesti rakennettujen ihanteiden ympärille.  Kun riisutaan ne ripset, kynnet, hiukset ja muut naamarit, niin mitä monestakaan jää enää jäljelle? Niin mielettömän upeita ja kauniita naisia on tarttunut tähän haasteeseen!  Itsehän en ole naamatauluani täällä vielä toistaiseksi vilauttanut. Mutta jos se päivä joskus koittaa, lupaan startata sen tämän kamppanjan tiimoilta.  Vaviskaa photoshopit, barbit ja kenit -kohta on netti täynnä luonnonkauniita naisia ja miehiä!

Ei kommentteja: