maanantai 16. kesäkuuta 2014

Vaahtis kuppikakut

Muutama viikko sitten kilisteliin ylioppilaiden ja muiden ammattiin valmistuneiden kunniaksi. Mekin pakkasimme laukkumme ja otimme siniset siivet kohti Kainuun kotikontuja, päämääränä serkkuni lakkiaiset.

Valmistelin juhliin alkumaljojen kaveriksi nämä super söpöt Jättivaahtis kuppikakut. Alunperin nämä pitivät tulla grillitikun tai raitapillien jatkeeksi, mutta suklaan kuivamiseen tarvittiin astioita, jotta nämä lähes sata pikku söpöläistä oltaisiin saatu kuiviksi.  Nyt jälkiviisaana tajusin, että olisihan ne tikut voitu jälkikäteenkin vaahtoihin tuikata, mutta nämä toimivat tällaisenaan vallan mainiosti. Ja kovasti ne saivatkin osakseen ihastusta, leveitä hymyjä ja messeviä suupieliä!Edellisenä iltana valmistetut vaahtikset kuivuivat yön yli kuvun alla. Veikkaan, että juurikin tuo kupu ja ilma saivat aikaan tämän hulvattoman pantteriefektin, joka näkyykin suklaan pinnasta.

6 kommenttia:

SH - HOUSEkoti kirjoitti...

Huippuidis. Näitä herkkuja on pakko kokeilla - näyttää niiiiin hyviltä :)

Marjou kirjoitti...

Nämä on kyllä ihania herkkuja ja uppovat melkein paremmin aikuisille kuin muksuille ;)

Ansku kirjoitti...

Oi hitsi tää vaahtokarkkiidis on todella hyvä ja herkullinen! Pakko testata joskus :)

Marjou kirjoitti...

Ansku suosittelen! Paitsi, että ovat huisin hyviä niin näyttävätkin tosi kivoilta. :) Jos annat ton suklaan "kuivaa" ilman kupua, niin saat kuorrutuksen ilman noita pantteripilkkuja :D

Jansku kirjoitti...

Näillähän sais kivasti näyttävyyttä häiden karkkibuffettiin - jäin vaan pohtimaan, mistä tollasia jättivaahtiksia mahtaa löytää?

Näyttää tosi kivalta, kun noita sydänvaahtiksia on tuolla seassa, niitä jo löysinkin mutta noi isot vielä hakusessa : )

Marjou kirjoitti...

Ihan totta Jansku! Ota yhteyttä maahantuojaan, Prescott Oy. Sieltä osataan varmasti vastata mistä voisit tuotteita tällä hetkellä löytää. :)