maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kihlani

Sain itse valita oman kihlasormukseni. Aasian valikoima tarjosi loistavat puitteet juuri tämän tyylisen sormuksen löytämiselle. Valikoimaa oli valtavasti ja hinnat Euroopan tasoon nähden suht ehdulliset. Myyjän mukaan juuri tämän tyylisten sormusten hinnat ovat lähes tuplaantuneet viime vuodesta suuren kysynnän vuoksi. Suomesta vähän vaivihkaa näitä etsiskellessäni tulin siihen lopputulokseen, että mikäli hamuaisin suhteellisen simppeliä, mutta näyttävää sormusta niin sellainen pitäisi teetättää.
Valkokultaista kihlaani koristavat timantit. Diamonds are girls best friends as they say. Sormus oli hivenen suuri eikä Bangkokissa aikaa jäänyt sormuksen pienennykselle. Tällä hetkellä sormus on pienennysreissullaan ja malttamattomana odotan, että milloin saan sen takaisin nimettömääni. Tämä sormus tulee olemaan ainoa, joka nimetöntäni tulee koristamaan. Halusin tietoisesti yhden vähän näyttävämmän, mutta käytännöllisen sormuksen kahden sormuksen sijasta. Olen tähän super tyytyväinen ja se on jo nyt kallein aarteeni.


10 kommenttia:

lottapotta kirjoitti...

Upee sormus! Ja onnea vielä!
Mä haluaisin jonkun samantyyppisen, mut ne tuppaa olemaan aika hinnakkaita Suomessa tuommoset... Paljon tuo makso, jos saa kysyä? :)

Marjou kirjoitti...

Kiitos paljon Charlotta! :)
Joo, ihan samaa katsoin tässä joskus. Melkein uskaltaisin sanoa, että ainakin kolmanneksen (jos ei jopa puolta)edullisemmin saa ainakin toistaiseksi Aasista kuin Suomesta. Tietysti se aina riippuu paljonko karaatteja noissa kivissä on (onko ne ylipäänsä timantteja)ja mitä matskua itse sormus on. Hongkongissa on myös mieletön valikoima juuri tuon tyyppisiä sormuksia, että jos sinne tulee käyntiä niin sieltä tuollainen kannattaa kotiuttaa. :) Vinkkiä vaan miehelle! ;)

Anneliini kirjoitti...

Peukut vaan aasiasta ostetulle, omani kimaltaa samalla lailla kuin 4v sitten. Joten kyllä sieltä aitoa saa! :)

Marjou kirjoitti...

Anne, kyllä kannattaakin olla tyytyväinen! :) Saa sellaisen kun haluaa ja vieläpä järkihintaan. <3 :)

Laura R kirjoitti...

Niin upea tuo sormus!! <3

Marjou kirjoitti...

Kiitos Laura :) <3

SH - HOUSEkoti kirjoitti...

Onnea ihan mielettömästi. Ja niin kaunis sormus ja kivoja kuvia kaikkinensa <3

Marjou kirjoitti...

Voi kiitos kovasti. :) <3

Cara kirjoitti...

Oi, aivan upea sormus! :)

Marjou kirjoitti...

Kiitos Cara! :)