sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Mä joka päivä töitä teen..

Jeppistä jepulis. Mun maanantait alkaa jo näin sunnuntaisin. Ja voitte uskoa, miltä maanantaina tuntuu elää maanantai, toistamiseen.




Pusero Zara, bleiseri H&M, nahkavyö kirppalöytö, housut Vero Moda.


Piskuisen pinnallisesti täytyy kyllä todeta, että se mitä aamulla niskaasi nakkaat silmät vielä sirrillään vaikuttaa työpäivään.  Ja melkeinpä uskallan väittää, etten ole ainoa kenellä vanne alkaa kiristää päätä heti aamusta kun sopivaa puseroa ei löydy. Kun ei ole sitä ainuttakaan rievun raasua mitä ylleen laittaa.  Sisäinen kiukkupussi kasvaa ja heristää päätään siis jo heti aamusta. Päevä pilalla. Huono vaate = paska fiilis.

Sitten on niitä päiviä, kun liihotat sen viisi senttiä maanpinnan yläpuolella silkasta ilosta! Työmotivaatio on huipussaan ja virtaa tuntuu olevan enemmän kuin pienessä kylässä. Ja mitä siihen tarvitaan? Hyvä vaate! Kuvan Zarasta kesän alussa ostettu pusero on ollut monen moisen päivän pelastus. Värikin jo hohkaa silkkaa menestystä, eikö! :)

Kovasti tässä odottelen pakettia kotiin saapuvaksi Zalandosta. En antanut rasittavan mainoksen ottaa ylivaltaa itsestäni vaan tsekkasin sivut. Ja mitä sieltä löytyikään? Ne Vagabondin Audrie kengät, joita niin kauan olen jo himoinnut -ja vieläpä alennuksessa! Pari kertaa silmiä hieraistuani klikkasin hiirtä pari kertaa ja naps, kengät lähtivät postiin. Melkein jo nyt tunnen miten motivaatio ja virta latautuvat tähän persjalkaiseen pikku runkooni! Huurrr, minulla on tunne, että niistä tulee Glamin taikasaappaat!











2 kommenttia:

Jen kirjoitti...

Ihana tuo Zaran paita. Sillä on muuten tosiaan merkitystä mitä töihin pukee päälle. Jos on ikävät vaatteet, tuntuu välillä ettei mikään suju.

Mun blogissa on sulle tunnustus http://casavolmari.blogspot.fi/2012/12/tunnustuksia-ja-asiaa-vahan-aiheen.html

Marjou kirjoitti...

Joo kyllä sen huomaa päivällä jos on väärät kuteet päällensä valinnut aamunkähmässä :D.
Kiitos hurjasti tunnustuksesta, ihka ensimmäisestä sellaisesta. <3