sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Sparkle, Ruby Sparkle.

Kertakaikkiaan, aamen. Marssin perjantaina paikalliseen The Body Shopiin tarkoituksenani löytää täydellisen sävyinen draamaa huokuva huulipuna pikkujouluihin. Koska silmiin en saanut sotkea mitään, tuntui että kasvoissa täytyi olla edes jokin kiintopiste. Ja tottahan se sieltä löytyi. Syksyn uutuus, Ruby Sparkle! Myyjä suositteli, minä emmin. Ei ollut ihan se tummanpuhuva draaman sävy, kuin mitä etsin. Kun muuta ei ollut tarjolla, valitsin Rubyn -ja voin kertoa, että kannatti!


Suosin yleensä vaaleita huulikiiltoja tai punia. Tämä oli siis punaistan huulten debyyttini julkisilla paikoilla ever. (Mukaan ei siis lasketa niitä kotikokeiluja reikäisissä yöppäripökissä ja muikisteluja peilin edessä.) Silmiin sutaisin kultaa ja se sopi todella hyvin Rubyn kaveriksi, koska siinä on myös pienen pieniä kultahippuja. Ruby tuntui huulilta ihan täydelliseltä, kuin huulirasvalta. Ei kuivattanut, eikä tietääkseni sotkenut. Sain kovasti kehuja tästä "uudesta lookista", jotta pitäisi kuulema aina näyttää tältä. :D Ööö, itse olen hieman toista mieltä, mutta kyllä se oli ihan onnistunut kokemus. Vaihtelu virkistää.


Perjantaina en ehtinyt kuvia paljoa napsimaan, joten sipaisin pikapikaa punat äsken huuliin. :)

Lauantaina suuntasimme sitten kaupoille. Tili tuli, tili meni -kirjaimellisesti. Kävimme Finnmarin tehtaanmyymälässsä pitkästä aikaa kynttiläostoksilla. Parkkipaikalla saavuttuamme huomasimme, että samoin olivat ajatelleet kymmenet muutkin. Puoti oikein kuhisi porukkaa. Uusi kiva kahvilakin oli sen sisuksiin saatu mahtumaan. Koriimme eksyivät myös nämä kynttilänjalkakaunottaret! Vähän sellaista vanhan ajan henkeä, mutta silti modernia. Me like very much!Tänään sitten iltapalaksi vielä omatekemät ruisburgerit ja tortut. Kyllä kyljet taas kiittää.2 kommenttia:

Rimma kirjoitti...

Ihana! Pus!

Glam kirjoitti...

Huomasin tuolta The Body Shopin nettisivuilta, että tota samaa punaa löytyy sellaisena aavistuksen burgundina. Pitänee kotiuttaa ;) Pus!