torstai 22. marraskuuta 2012

Tiramisusta misuksi?

Screw you sofa and lazy asses! Tämä persuus sai eilen pienimuotoisen sysäyksen, sanotaampa sitä vaikka inspiraatioksi.

Inspiraatio nimeltä tiramisu.
Eilen illastimme piskuisella työtiimillämme aivan ihanassa pienessä italialaisessa ravintolassa. Tuhdin ja ah- niin maukkaan pasta-annoksen päätteeksi tein jotain todella odottamatonta. Tilasin jälkkäriä. Tiramisua. Minä, joka en koskaan tilaa jälkiruokaa. Se johtunee äidin antamista muutamista viisaista elämän nuorista. Äiti opetti aina, että lautasta ei saa palauttaa tyhjänä. Seuraa se, että ettei jaksa enää syödä viikkoon mitään. Ja se toinen, monastikkin tuhoon ja turmaan minut ajanut neuvo oli maistaa kaikkea, edes vähän. Eilen sattui sitten niin, että ne kaikki kaksi aivosoluani törmäsivät toisiinsa ja nämä viisaudet sekoittivat pääni. Mikä infernaalinen ähky tästä seurasikaan! Heräsin keskellä yötä panikoimaan, että joko on aamu ja kaurapuuron keittoaika.

Tänään eilistä viisaampana ja myös töistä inspiroituneena päätin, että tämä laiska laaman takamus on aika saada liikkeelle. Ja lähtihän se! Kymmenen s*akelin kilometria tuntiin !! Mikä fiilis. Tästä on tehtävä tapa.

Brunis näyttää mallia viime keväältä.

Täällä kovasti koitetaan siis päästä "joulukuntoon". Miten siellä kalpean ruudun toisella puolen? :) Huomennahan se taas koittaa, PERJANTAI !!

Ei kommentteja: