torstai 28. marraskuuta 2013

Favorite Beauty Products

Tässäpä teille kuvien muodossa suosikki tuotteitani sekä kasvo-, että hiusosastolta. Uusimmat hankinnat ja kokeilut liittyvät hiuskuontaloon. Minulla on vaaleat, raidoitetut hiukset jotka ovat luonnollisesti ottaneet käsittelyistä hieman itseensä. Vaaleita hiuksia on muutenkin tärkeää suojata ja hoitaa säännöllisesti. Itse olen ollut viime aikoina laittoman laiska tämän suhteen. Hieman reipastuneena kävelin lähimpään salonkiin ja kotiutin tämän Tigin S Factor sarjan silottavan hoitoaineen.Olen käyttänyt tätä samaista tuotetta vuosia aikaisemmin joten kokemusta tästä löytyi jo entuudestaan. Mielesäni ihan huikea tuote! Tuoksu on Tigimäiseen tapaan makea, mutta raikas. Hoitoaine sisältää mm. jojobaa sekä avokado-öljyä. Siloittaa, kosteuttaa ja antaa kiiltoa. Takaan.
Putello itsessään ei ole kovin suuri, joten olen käyttänyt tätä nyt ensihätään jokaisen pesun yhteydessä, mutta jatkossa vain tehohoitoina. Kun tämän jättää pesun jälkeen vaikuttamaan 10-15 minuuttia, niin eron entiseen huomaa kyllä heti.
Tätä Wellan öljyä olen hehkuttanut täällä ennenkin. Tuotetta käyttäneet tietävät miten loistavasta tuotteesta on kyse. Öljy lisätään pestyihin, kosteisteiden hiusten latvoihin. Silottaa, antaa suojaa ja pitää hiukset uskomattoman silkkisinä. Useimmat öljyt tai latvasuojat voivat tehdä hiuksen rasvaisen tai likaisen tuntoiseksi, mutta tällä tuotteella et siihen tule törmäämään. Sain tämän joululahjaksi viime vuonna äidiltäni ja pullosta on noin puolet kulunut lähes jokapäiväisellä käytöllä. On siis todella riittoisa.


Uusin villitys on tämä englantilainen keksintö Tangle Teezer. Kyseessä on käteen sopivaksi muotoiltu muovinen hiusharja, jossa on kahta eri pituutta olevia harjaksia. Tämä on todella hellävarainen harja lyhyille hiuksille sekä erityisesti pitkille hiuksille. Tuotteen juttu on nimenomaan se, että eripituiset pehmoiset harjakset eivät revi hiuksia, ja näin ollen hiukset eivät pääse vaurioitumaan, venymään ja katkeilemaan kuten normaalilla hiusharjalla voi käydä. Suosittelen todella!


Tässä vielä joitain suosikkejani, mitä päivittäin tuhraan naamatauluuni. Olen viime vuosina alkanut kiinnittämään enemmän huomiota tuotteiden alkuperään tai lähinnä siihen, ettei niitä olisi testattu elämillä. Body Shopista löytyy mielestäni paljon loistavia tuotteita ja sieltä ovat peräisin nuo ikivihreät aurinkopuuterikuulat. Ostin tämän purkin ollessani ehkä 16 vuotias, ja purkissa on edelleen elinvoimaisia aurinkokuulia. 

Mineraalimeikkipuuteri löysi tiensä meikkirepertuaariini viime talvena. Minulla on aika kuiva iho varsinkin talvisin, jota entisestään kuivattaa vielä puuteri. Tämä kuitenkin on vaikuttanut olevan suhteellisen hellävarainen, ja riittoisakin. Mineraalipuuterin levittämiseen on todella oivallinen saman firman puuterihuiskutin. Tällä eivät jää puterit kasaan ja tulos on tasainen.

Arkimeikkini on aika yksinkertainen. Kosteutus, pohjustusvoide, BB voide, vähän valokynää ja puuteria + aurinkopuuteria. Silmiin vähän mascaraa ja kajaalia, kulmat kuosiin ja menoksi. Aikaa tähän menee noin 10 minuuttia. Jos oikein hulluttelemaan ruvetaan niin saatampa sekaan sipaista vähän lilaa luomiin ja pikkusen kajaalia kyytipojaksi. Siis jos hullutellaan.

Kivaa torstaagenia! Huomenna on jo perjantai ja viikonloppuna odottaakin tämän pikkujoulukauden ensimmäiset pikkujoulut -wuhuu!! :)

3 kommenttia:

Ulriikka kirjoitti...

Yay, täytyykin napata tuollainen Wellan öljy testiin! :) Mulle kävi niin hassusti, että hiukset (ja etenkin latvat) ovat menneet ihan murskaksi sen jälkeen, kun vaihdoin väriä reippaasti vaalennetusta tummempaan :P

Kivaa pikkujouluviikonloppua! :)

Marjou kirjoitti...

toi öljy on kyllä ihan mieletön. Jämnä että sulla meni huonompaan kuntoon kun menee vaaleesta tummaan? Yleensä menis tlisinpäin. kiitti, pidetään kivaa. 😊
kivaa viikonlopua teillekin!! 😊

Sari kirjoitti...

Myös kummityttösi takut selvitellään onnistuneesti Tangle Teezerrillä. Muita harjoja ei enää huolitakaan!