perjantai 8. marraskuuta 2013

Pastaperjantai

Jibii, perjantai! Ei ole kyllä perjantaifiiliksen voittanutta.
Tässä perjantai-iltaan herkkua. On kuulkaas herkkua isolla hoolla ja päräyttävällä ärrällä.


Lorauta keitetyn tuorepastan sekaan luomuoliviiöljyä. Itse maustoin pastan valkosipulijauheella ja italiasta ostetulla spaghettimausteseoksella. Erilaiset yrtit, kuten basilika, oregano sekä chili ja pippuri korvaavat vallan mainostin tuon sekoituksen.


Viime aikoina olen jotenkin viehtynyt enemmän kasvisvaihtoehdoista, joten lihaa tämä pasta ei sisällä lainkaan. Sekaan pilkotaan öljyssä olleet aurinkokuivatut tomaatit, fetajuustoa ja oliiveja. Tarkoitus oli lisätä tähän myös avokadoa, mutta minun kokkaustyylini on sen verran hektinen ettei siinä kerkeä aina oikein ajatella loppuun asti. Lisäsin avokadoa omaan annokseeni kuvien ottamisen jälkeen, ja sekin sopii tähän mainiosti.



Bon Appétit!

2 kommenttia:

Ulriikka / Ideas, items, issues kirjoitti...

Nammm :) Mulla on ollut tänään jotenkin päättymätön nälkä, nää ruokakuvat ei auta siihen yhtään... ;)

Marjou kirjoitti...

Toisinaan on niitä päiviä ko tuntuu, että vatsa on ihan totaalisen pohjaton kaivo! :D Vois vetää mitä vaan, ihan minkä verran vaan. Tästä pastat kuules tulille, voin kertoa että on aika täyttävää settiä ;)