perjantai 8. marraskuuta 2013

ValiValiVali

Kyllä ne perjantai-tuuletukset jäi sitten siihen aamuiseen pastaan. Kertakaikkisen karsea perjantai takana. Tämän päivän pelasti ainoastaan se seikka. että tänään on todella perjantai eikä maanantai. Sitten olisikin vitsit vähissä. Pieni varoituksen sana ennen kuin jatkat lukemista tämän edemmäs; tämä on todella purnauspostaus. Jos sinulla oli hyvä päivä, niin älä hyvä ihminen pilaa sitä lukemalla tätä ruikutusta loppuun. Jos sinullakin oli hyvä päivä, lue ihmeessä loppuun. Osaat varmasti samaistua tähän valitusvirteen, ja nauraa vahingoniloisesti päälle. Niin minäkin teen itselleni kun tästä vain toivun.

Aamu startattiin kevyellä neljän tunnin suunnittelupalaverilla. To do-lista mikä sieltä jäi käteen on muuten sen mittainen, että sen pituudella luulisi tämäkin pikku varsi pääsevän Linnanmäen possujunaan.
Hirveässä kiireessä ja tohinassa iskin pääni auton peräkontin kanteen, ihan vain tämän kaiken kruunatakseni.

Huomiset ristijäiset ja miehen kummitytön seiskavee synttärit pistivät päivän päätteeksi laukkaamaan vielä pari tuntia Vantaan isokorvaisimmasimmalla ostarilla. Miten shoppailu voi joskus olla noin vaikeaa ja vasten mielistä! Kieli vyön alla ja rapa sieraimessa juosta kuopsutin pitkin liukkaita ostarin lattioita. Jotain olis ihan kiva laittaa päälle kun aika säädyllisiä juhlia huomenna kuitenkin juhlitaan. Lopulta päädyin ihan käsittämättömiin valintoihin. Mukaan lähti musta neule nahkasomisteilla, viininpunaiset housut ja joku vielä ihmeellisempi musta printtimekko. Mikä näistä vaihtoehdoista kuulostaa siltä, että ne olisivat jotenkin salonkikelpoisia ristijäisiin? En tajua.

Kotimme ulko-ovella minulla oli kädet täynnä ostoksia, duunikansioita ja kalenteri. Kalenteri, joka tietysti tippui avonaisena kaikkien muiden rojujen ohella märkään asfalttiin. Miten sattuikaan! Sisälle päästyäni kävin karderoopin läpi ja päädyin jo kaapista löytyviin vaatteisiin. Vanhoihin rytkyihin uudessa kokoonpanossa. Siis ihan oikeasti!

 Nyt ei muuta kuin kädet ristiin, etten enää tänään tukehdu vaikkapa pähkinään.
Huomiseen ja parempiin mieliin! ;)


Ei kommentteja: