keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Ganttia mä metsästän

Viikonloppu meni aika rattoisissa merkeissä materiaalia tänne keräten ;). Kaikki huhtikuulle tekemäni lupaukset saivat viimeisen sinettinsä,  kun hulmusin tuolla tukka pitkällä menemään koko viikonlopun vaihtelevassa seurassa. Lupauksien kanssa oikein perse eellä puuhun, mutta menisin kyllä uudelleenkin! Elämästähän pitää naattia ;).Pusero / Vila


Perjantaina repes levikset, kun kävin tsekaamassa paikallisella lubilla töttöröjonot livenä. Oli kyllä niin hauskaa, ettei pitkään aikaan! Lördagina treffasin vanhaa työkaveriani. Treenattiin yhdessä vatsalihaksia ja naurettiin vähän vuosia pankkiin hyvän ruuan ja sitten sen maagisen "yhden lomassa". :DToppi / Vero Moda


Lauantain kruunasi rakas ystäväni R tulollaan kaupunkiin. <3 Jos toinen kaipaa tuuletusta, niin kyllähän minä olen lähes aina valmiina auttamaan! Mitäpä sitä ei tekisi rakkaidensa puolesta ;).Gant-miehen metsästys alkoi heti alkuillasta, kun heitimme neuleet niskaan ja suuntasimme satamaan uuden ravintolapaatin avajaisiin. Lasilliset kannella auringon laskiessa pitäisi olla yhtä, kuin hyvä mahdollisuus metsästää Ganttia. Se, että jos bensa haisee jo Sibeliustalolta asti ja kaveri kävelee vastaan aurinkolasit NISKASSA ei vain sovi yhteen mun yhtälön ratkaisukyvyn kanssa.

EI. Paikalle ei siis todellakaan lipunut yhtäkään ganttia täydellisissä hiuksissa ja purjehduskuteissa. Kun ilma alkoi olla sen verran jäätävä, että juomat lähestulkoon hileilivät laseissa, oli pakko myöntyä sisälle. Sisällä ikkunasta bongasinkin tämän. Kaikella todennäköisyydellä ja maailman kaikkeuden paskimmalla tuurilla tämä, juurikin tämä keskimmäinen reppana Aarteen vieressä voisi olla tulevaisuuteni paatti. Jos miehen rakkaus on päästetty näin koreaan kondikseen, niin mikäs risuparta pitkätukka tuolta sisältä sitten lipuu naisensa noutamaan? Totally laughed my ass off!
Loppuilta meni pienillä kommelluksilla ihan mallikkaasti seuraavaan aamuun. Sen verran olen kuitenkin skarpannut tämän kasvojen hallinnan kanssa, että huomiselle on lauantain johdosta "iltapuuhaa". Jostain syystä tämä mister X haluaa vielä tavata, kai sillä on huumorintajua. Kysyttyään puhelinnumeroani ojensin hänelle muitta mutkitta käyntikorttini. "Missä vaiheessa susta tuli Teppo XXXXX?" Loppuun asti tyylikkäästi hoidettu keissi. Annoinkin hänelle erehdyksissäni todellakin jonkun Tepon kortin. TERVE!


2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Aaahahahaah! En kestä :D

Glam kirjoitti...

Oh yes indeed! :D