maanantai 8. huhtikuuta 2013

Black 'n White

Sunnuntain reissu ruotsalaiseen "sisustusmekkaan" Ikeaan oli ehkä maailman kivuttomin. Mukaan ei tarttunut ensimmäistäkään turhaa tavaraa tai niinhän kaikki naiset kai sanovat. Kauan kaipaamani TV-tasokin löytyi. Aamustakin saa nyt syödä ruhtinaalisesti ihan pöydältä!


Pikkuisen harmitti kyllä ostaa Ikeasta noita kalusteita. Mielestäni ne ovat jotenkin "sieluttomia" ja kolkkoja.  Luotan vahvasti kuitenkin siihen, että tämä nykyinen kotikolo on väliaikainen ratkaisu, ei loppuelämän koti. Jossain vaiheessa toivottavasti se etsinnässä oleva Gant-mies korjaa, ja muutamamme sinne purrelle, ainakin kesiksi. ;)


Myös tämä kuuluisa blogi-matto löysi tiensä kaverini olkapäälle, siitä kassalle ja muutaman mutkan kautta kotiin. Kriteerinä maton hankinnalle oli ehdottomasti, että se on mahdollisimman suuri.  Tämä yksilö peittää lähes kokonaan asunnon käveltävissä olevan pinta-alan. Pitäähän se tietysti näyttää myös hyvältä! Asunnossa on todella "houkutteleva", ja snadisti irvaileiva harmaa muovimatto, josta henkii vuosikymmien varrella eletty elämä. Puulattiassa tämä olisikin tosi pop, mutta tiedättehän miten "upea" materiaali muovi on lattiassa..

 
Niinhän sitä sanotaan, että tässä elämässä on kaksi varmaa asiaa. Kuolema ja verot. Kyllä verottaja aina muistaa. Postipate oli muistanut myös tällaisella pienellä realismi-pläjäyksellä. Ei muuten ollut positiivareilta.

 Pakko myöntää, että kaikesta huolimatta verottajan kirjeen sisältö oli varsin mieluinen. Omalla mittapuullani ko. taho muistaa allekirjoittanutta joulukuussa varsin ruhtinaallisella potilla euroja. Vuoden vaihteen jälkeen lähdetään ihan salettiin tutkimaan, että onko se maapallo todella pyöreä!! :)

Muksaa viikkoa! :)


 4 kommenttia:

lottapotta kirjoitti...

Mä niin tykkään tosta matosta!

Ja en kestä tota Brunista :D Niin veikee! Ootko mahollisesti suuntaamassa Espoon suuntaan toukokuussa? Mä nimittäin oon menossa pariksi viikoksi sinne, todnäk. alkukuusta niin vois ehkä pitää sisarustreffit? Jos Usva ei vaikka kävis Bruniksen kimppuun tällä kertaa :D

Glam kirjoitti...

Kiitos! Tykkään siitä itsekin tosi paljon. :) Tää matto tykkää tosin myös imuroinnista kovin, sillä tuntuu keräävän tuo matsku kaiken irtoavan karvan ja roskan.

Brunasta ei kyllä erota tosta kuvasta ko mustan möykyn :D Kyllähän mä Esboossa oon tässä kuljeksinu. Jos sovitaan joku aika niin koitan järjestää, että päästäis moikkaa Usvaa ja sua :)!

lottapotta kirjoitti...

Mut tuo musta möykky on silti niin veikee :D Niin samannäkönen mitä Usvaki.
Mäpä ilmoittelen ku tiedän minä päivänä tulen saapumaan etelään niin sovitaan sitten jotaki!

Glam kirjoitti...

Palaamme siis asiaan! :)