maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kahelin kootut kohellukset

Kuinka loistava viikonloppu onkaan takana! Univelkaa tulee kyllä kerrytettyä hyvin huolella, mutta ei se midii jos on ollut kivaa. Lauantaina heräsin liian aikaisin auringon valon tunkeutuessa lähes väkipakolla silmäluomieni alle ja rullasi ne ylös. Silmät auki saatuani muutaman millimetrin etäisyydellä möllötti auringon lisäksi myös B. Aina yhtä mukavaa herätä tuijotukseen. Aamulenkin kautta aamiaiselle. Ai ai. :)
Lähikaupassa oli ihanan hiljaista aamun ensimmäisinä tunteina. Menin ihan totaalihurmokseen auringosta ja siitä, että kauppaan astuttuani aika tuntui kerta kaikkiaan pysähtyneen. Latasin koriin hetken mielijohteesta kaikkea. Mansikoita, croissantteja, hilloa, lettuvermeitä yms yms.

Näistä ruokaövereistä toivuttuani raahasin luuni rautatieasemalle. Tai eihän se mitään raahausta ollut, kun liitelin ja pompin lähestulkoon innosta! Olin suuntaamassa illan viettoon isolle kirkolle parin ystävän luo. Viiniä, tyttöjä ja Haloo Helsinkiä!

Kun on kyse kahelista kuten minä, voi matkalla sattua kaikenlaista. Ihan kuulkaas vaikka kauppareissulla. 
Voin kertoa, että pitäkääs naiset huolta paitojenne napeista liikkuessanne tuolla miljoonamassan seassa. Yksi lempparipaidoistani teki minulle totaaliset oharit yhdessä keskustan Alkoista. Skarppina  ja hyväntuulisena jonotin ostosteni kanssa jonossa ja siirryin maksamaan vuorollani ostoksiani. Kauluspaitani nappi oli "vähän huilinut", ankkuri irronut satamasta.. Vai miten sen nyt nätisti sanoisi, että siinä kassalla jonotat paidan nappi auki, ketunnokat tiskillä morjestaen ja tarjoat vielä kaiken hyvän lisäksi myymäläpäällikölle henkkarisi!?  Nice to meet you too. Nättiä huomata tämä kaikki vasta sitten kun kävelet kaupasta ulos, ja silmät tippuvat lattialle kun peilaat vahingossa itseäsi seuraavan putiikin ikkunasta.


Pusero / H&M   Farkut / Lewis


Nauruterapialla tästä episodista selvittiin hyvinkin nopeasti. Olen huomannut tässä ajan saatossa, että kun oppii nauramaan itselleen, selviää tästä elämästä paljon vähemmällä. Tai ainakin minä, koska näitä erinäisiä sattumia tuntuu tapahtuvan allekirjoittaneelle useammin kuin normaalille keskiverto ihmiselle.

Pahoittelut tästä silmämunia räjäyttävästä kuvan laadusta. Marssin ystäväni vaatekaapille ja sovitin tätä paitaa. Täyttä rakkautta ensi silmäyksellä! Tämän on juuri sellainen, mitä en IKINÄ koskaan ostaisi itse kaupasta, saatikka sovittaisi! Ja tämä sopi kuin hanska. Olin niin fiiliksissä loppuillan, etten enää edes muitanut tarkastaa tämän paidan napituksia illankähmässä. Keikka oli kerrassaan loistava ja Elli niin ihana! Suosittelen kyllä tätäkin bändiä erittäin lämpimästä tsekkaamaan livenä. :)


Kivaa viikkoa kaikille! :) Näppäillään taas kun kaheli koheltaa pikkuisen lisää.

PS. Olin huomaavinani, että kannelle on astunut uusia lukijoita. Tervetuloa kyytiin, toivottavasti viihdytte tällä reissulla pitkään!! :)

Ei kommentteja: