torstai 12. syyskuuta 2013

Matka tuntemattomaan

Juhuu, huomenna huomenna! Nuuskamuikkusen lailla on kassit pakattu (paitsi muikkusellahan on vain se ressukkareppu) ja huomenna suunnistamme kohti etelää, kohteena tuntematon määränpää. Nuuskamuikkunenhan palaa vasta keväällä ja kaivaa kevään merkiksi naftaliinistaan rakkaan huuliharppunsa. Koska emme elä Muumilaaksossa, minä kaivan todennäköisemmin reissun päätteeksi nollasaldoisen tiliotteen verkkopankista. Arki jatkukoon!

Mutta siltikin, jaksan kyllä fiilistellä tätä reissu etukäteen kaikesta huolimatta. Kuinka huisia! Mihin luulette tähän astisten vihjeiden meidän lennättävän?"Etelä-lämpötila +18-30C- lentokentältä kohteeseen junalla vielä 4h-pieniä kyliä lähellä-kävellään paljon-meri lähietäisyydellä-pieni ja rauhallinen paikka."

Itse veikkaisin Kroatia, Slovenia, Slovakia akselia, mutta who knows? Kaveri pitää mua sen verran yksinkertaisena tyyppinä etten kuulemma pysty vielä kentälläkään päättelemään mihin olemme matkalla vaikka näkisinkin lentomme määränpääkentän. Yeah right.
Ei näistä herran viikon vinkeistä ole kyllä tullut sen hullua hurskaammaksi. Enää jäljellä kuitenkin vain yksi yö ja sitten tämä odotus ratkea, jäbädäbäduu!! :)


Äitille terkut! <3

6 kommenttia:

Rimma, Fiilistelijän pilvilinnoja kirjoitti...

MINÄ TIEDÄN MINÄ TIEDÄN MINÄ TIEDÄÄÄÄN! :D :D

Glam kirjoitti...

No minä tiedän, että sinä ja kaikki muut tietää!! :D

Jen kirjoitti...

Uu, jännittävää. Hauska reissua sinulle. Ehdin haastaa sinut blogissani, ennen kuin luin tämän postauksen. Ehkäpä ratkaiset haasteen jollain mielenkiintoisella tavalla reissun päällä? ;)

http://casavolmari.blogspot.fi/2013/09/haaste-uusia-kuvakulmia.html

Glam kirjoitti...

Kiitos Jen! :) Kiva huomata, että olet edelleen messissä vaikka pienen blogihiljaisuuden tässä kerkesin pitämään. Käyn kurkkaamassa, katsotaas mitä siellä odottaa. ;)

Sari kirjoitti...

Kivaa reissua! Ihana kuva sinusta <3

Glam kirjoitti...

Kiitos Sari! <3 Reissu oli aikas makoisa, siitä lisää piakkoin. :)