tiistai 10. syyskuuta 2013

Löytönurkka

Minulla oli elokuussa kirpparilla muutama kassillinen roinaa. Alunperin ajattelin, että heitän kamat suoraan UFFin laatikkoon. Sitten ilmenikin, että meillä olikin työpaikan puolesta sovittu paikka elokuun ajaksi, joten terästin itseni ja nakkasin omat rojuni "hyvän kierron" reitille. Pakko myöntää, että hinnoittelu on ainakin osunut kohdilleen, sillä suurin osa kamoista sulivat rekeistä kuin itsestään, jee!

Henkilökohtaisesti en ole kova kirpputorien kuluttaja. Tavaroita tulee hamstrattua silloin tällöin, vähän ehkä kausiluontoisesti. Aina välillä kun kävin tsekkaamassa omien romujeni tilannetta, piti luonnollisesti kiertää joka kerta läpi koko halvatun lafka. Mutta kannatti! Mitä löytöjä sieltä teinkään.

Edellisessä postauksessa vilahtaa viimeissä kuvassa tämä lohenpunainen  Vilan, lähes käyttämätön mekko. Kuusi euroa. I die.


Seuraavaksi löysin tämän ihan perusneuleen, Esprit -neljä euroa. Ei yhtään ainutta nyppyä, ja kangas vaikuttaa todella laadukkaalta. Tämä Ralph Laurenin pirteän pinkki pitkähihainen t-paita olikin sitten vähän tyyriimpi, 6,50e. Materiaali on tosi ihana ja tuntuu päällä mukavalta. Ei nyppyjä eikä merkittäviä pitämisen jälkiä. Olen viiliksissä!! :)Tämä Calvin Clainin laukku tarttui myös käsipuoleen. Materiaali on kangasta ja tekonahkaa (näin olettaisin). Ihan jees "joka paikan kassi". 15 euroa, en mennyt konkurssiin. Tuossa on jotain ihme kimallejuttuja, ja niiden rivistö vaikuttaa himpun verran harvalta. Ei tosin haittaa sekään, sillä ajattelin kyllä ehkä vedellä nuo loputkin veke.


Posti kantoi minulle samaisena päivänä myös upouuden laukun verkkokauppojen ihmeellisestä maailmasta, joten tämä CK on jäänyt käyttämättömäksi. Silmistä vain sydämmet sinkoili, kun kaivoin uutukaisen paketistaan. Ehkä tämä CK:kin pääsee joskus ulkoilemaan. Tai sitten ei.

Aamukammassa töröttää enää kolme piikki, tai miten sen nyt laskee. Jibii! :)
Tiistaita kaverit!

Ei kommentteja: