sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Ihana syksy tule jo!

Sunnuntaita kuomaset! Nyt on kyllä kunnon löllö-viikonloppu takana. Eilen käytiin reippailemassa koko jengin voimin Luukin mageissa maisemissa samoilemassa. Samaisessa kalapaikassa siis, missä kävin veljeni kanssa parisen viikkoa takaperin. Bruuttus oli varsin innoissaan päästettään vapaana juosta jolkuttelemaan.

Mekin löydettiin oma pieni kallionkolo, johon iskimme pienen liekin repussa kantamiamme makkaroita varten. Bruna oli varsin tietoinen repun herkkusisällöstä, ja vahtasi meitä herkeämättä sieraimet levällään makkaranpalojen toivossa.

Kyllä tällä kärsällä herkut haistaa!


Kyllä kärsäkäskin sai lopulta oman makkaran. Kaveri vaikutti kaikinpuolin hyvin tyytyväiseltä -miksipä ei?

Ilma oli kyllä ihan käsittämättömän upea ajatellen sitä, miten pitkällä syksyä aletaan jo olla. Minä jo itehengessäni täällä haaveilen nilkkureista ja nahkasaappaista, uusista syysneuleista ja nahkarotseista. Olen ehdottomasti myös syysihmisiä nimenomaan pukeutumisen vuoksi. Shopping-lista alkaa olla nurkkiaan myöten täytetty. Yksi ystäväni sanoikin tässä männäviikolla todella osuvasti: "Syksyyn sopii upouudet kaikki! Sillä mentaliteetilla oon nyt ite pistäny tilausta vetämään vähän sieltä sun täältä."

Ensi viikolla voi olla, että joutuu kaivamaan naftaliinista ne pikkupikku bikinit ja kuulemma myös snorkkelit. Kelit täällä kotopuolessa tuskin ovat ainakaan lämpenemään päin, mutta minuapa odottaakin yllätys! Yllätys jossain, eikä mitään hajua että missä. E on järjestänyt meille retken, kesän pidennysmatkan jonnekin lämpimään pidennetylle viikonlopulle. Olen saanut kuukauden ajan pieniä vihjeitä tulevasta matkakohteesta, vinkki viikossa. Näinkin uteliaaksi ihmiseksi olen pitänyt hermoni hallussa yllättävän hyvin, ja olen tyytynyt vain näihin viikon vihjeisiin. Pakkausohjeet matkalle saan sähköpostiini keskiviikkona, ja matkakohde paljastuu vasta lentokentällä. Arvatkaas jännittääkö? Puss puss, palataan asiaan ensi viikolla! <3

Ei kommentteja: