tiistai 5. maaliskuuta 2013

Mustia aukkoja ja pikavoittoja

Tein sen taas. Ihan vain varmistaakseni, että autotallimme oviaukko on edelleen yhtä pieni, kuin se oli viimeksikin oli, kun peruutin sivupeilin irti autosta. Rräyhh. Prkleen pienen muovinpalan vuoksi tulee jo ennestää lommoiseen lompsaan "hienoinen" lovi. Olkapäilläkin lämmittää vielä auton omistajan lämpimät olantaputukset uutisen kuultuaan. Make it double baby -or should I say twice?


Nauroin itseni eilen lähestulkoon hengiltä selaillessani vanhoja valokuvia. Millaisia yrityksiä sitä ihmisparka lähteekään kokeilemaan hiusten suhteen? Tässä kuontalossa on nähty vuosien saatossa niin punaista, violettia, mahonkia, ruskeaa, oranssia, mustaa yms. Muutospäissäni olen myös ollut muutaman kerran hiusmallina. Voin kertoa, että sinne on turha mennä pillittämään, että "olisin halunnut vain latvojen siistimisen ja tyvivärin tämän punamustan, lyhyen pottatukan sijaan" :D.

Kauluspaita / Tommy Hilfiger

Farkut / H&M

Nahkavyö / edelleenkin kirpparilöyty

Nahkasaappaat / Vagabond

Rannekello / Gant

Ja entäs sitten ne vaatteet? Olen pitänyt itseäni aina suht siistinä pukeutujana, mutta näköjään sitä voi olla toisinaan hyvinkin väärässä. *huutonaurua* Ei kukaan ole viitsinyt mainita silloin taannoin, että kandeis käydä peilin katsomassa, minkä näköinen kaveri sieltä toiselta puolen oikein stalkkaa? :D

Myöntääkö kukaan muu eläneensä joskus männävuosina tajuttoman tyylitajuttomasti?

Eilen lupasin itselleni, ja tänään sen toteutin. Peilin kautta töihin. Tarjolla on siis ehkäpä maailman hätäisimmät asukuvat, napattu noin sekunnin murto-osassa (kuten kuvan laadusta voi huomata), mutta onpahan kuitenkin.
Jahka tässä on toivuttu eilisestä, voisin kyhätä kasaan jonkun totaalisen poskettoman postauksen tästä tajuttoman tyylitajuttomasta tyylistä.

Jos haasteen heitän ilmoille, moniko siihen uskaltaa tarttua? ;)

Lupsakkaa tiistaita kuomat! :)

Ei kommentteja: