sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Lördag

Kah, olipas letkeä lauantai. Pitkästä aikaa. Perjantaiset iltatreenit ja sauna saivat tämän kaverin totaaliuupeloon, ja nukuin ihan huolella lauantai-aamuna. Puolilta päivin suuntasin kaupunkiin kahvittelemaan tyttöjen kanssa. Ihmetyttää, ettei tule vietettyä useammin tällaisia päiviä? Kahviloissa möllöttäminen on kuitenkin aika mukavaa puuhaa. :)


Paita / H&M


Matkasin bussilla täältä "landelta" kaupungille. Aika friikkiä huomata siinä bussissa istuessaan, että suupielet yltää lähestulkoon korvasta korvaan. Olo on jotenki hirveän kevyt ja onnellinen. Olen ollut takuulla huvittava näky :D. Kyllä tuo auringon möllykkä saa ihmeitä aikaan.


Vyö/ Kirpparilöyty
Illasta suuntasin sitten isolle kirkolle iltaa viettämään. Tänään onkin sitten ollut kokovartalo uubelopäivä. MUTTA, näitäkin pitää väliin olla! Mukavaa vain ottaa aikaa itselleen ja olla möllöttää. Ja katsoa ehkä ihan vähän sarjatulena Gossip Girliä ;). Kaikki tämähän on ollut mahdollista vain siten, että B on lomaillut melkein koko viikon mummulassa. Maanantai tulee taas samanlaisella rytinällä kuin joka viikko. Ensi viikolla voikin olla sitten vähän erilainen postaus. Nimittäin muuttopostaus.

Ensi viikkoon!
XOXO Gossip Girl

Ei kommentteja: