perjantai 4. lokakuuta 2013

Avautumisraita

Maailman paras päivä -perjantai! Olen tänään lepuuttannut hermoja vapaapäivän merkeissä Ikeassa ja kotona. Jokainen nainenhan sen tietää miehiä lainkaan väheksymättä, että kun teet reissun ruotsalaiseen vääränä päivänä kuukaudesta, ja sen turhautumisen kun oman elämän sisustussuunnitelija ei sujahtanutkaan suoraan uraputkeen. Itkupotkuraivarithan kolmasti päivässä on kaiketi ihan sallittuja jos itse valitset väärän väriset verhot ja ne eivät soinnu sitten millään asuntoon, jonka värimaailman verhoihin verrattuna on ihan totaalisen eri planeetalta. Strömssössä on oltava kyllä ihan sairaan taitava tyyppi duunissa. Ja se en muuten ole minä.
Tästä sisustuksellisesta ilotulituksesta huolimatta mies päätti vetää päivän viimeisen ässän hihasta. Minua piristääkseen sain jotain todella mieluista ja odotettua -Jennin uusimman ja niin odotetun Terra-albumin!Levy pyöräytettiin ympäri useampaan otteeseen ja eihän sitä ole kieltäminen kuinka taitava tämä mimmi on! Täytyy yhtyä kyllä Jari Sarasvuon tämän viikkoiseen kommenttiin: "Se on noita."
Veikkaan, että Jenni myy tänään muutaman levyllisen. Albumien julkaisutahti ei kyllä päätä huimaa, mutta tässäkin suhteessa laatu korvaa kyllä määrän. Se, että suollatko levyjä toisensa perään täynnä kuraa, boostattuna ehkä yhdellä ihan ok sinkkukipaleella on jokaisen artistin oma asia. Kun työstät jokaista levyä 2-3 vuotta, ideat ja ajatukset varmasti kypsyvät ja laatua voidaan hioa matka varrella.

Terra on todella voimakas, taianomainen albumi täynnä yhteen sointuvia lauluja, mutta kuulostamatta siltikään samalaisilta. Toisin sanoen kokonaisuus on ehjä, jota täydentää aivan mielettömän upea ja kaunis toteutus myös visuaalisesti kuvien osalta. Kyllä Jenniä kannatti taas odottaa.

Ei voi muuta kuin vain toivoa, että minunkin sisustusideat kypsyvät ja mielipiteiden yhteentörmäykset pyöristyvät tässä ajan hampaassa. Tai sitten täytyy hommata kypärä, koska matka voi olla vähän kuoppainen. ;)

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Mullekin kotiutui eilen Hullareilta Jennin uusi levy. Ihana.

Glam kirjoitti...

Ihan mieletön. Pitää varmaan ostaa kohta uus ko vanha on jo melkeen loppuun pyöritetty. :)