keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Rasvalettejä ja pahvilaatikoita

Kipaisin tänään töiden jälkeen suoraan kaupungille. Kävin allekirjoittamassa uuden asunnon vuokrasopimuksen ja myönnetään kävin vähän fiilistelemässä tulevilla kotinurkilla ensi viikkoista spektaakkelia eli muuttoa. Pakko myöntää, että kuulun siihen kastiin, jotka oikeasti toisaalta jollain kieroutuneella tavalla tykkäävät muuttamisesta! Ainahan se on jonkun uuden alku ja vanhan päätepysäkki. Pahvilaatikoita siellä täällä, asunto täynnä intoa ja epätoivoa. Sounds like fun, right!? :D Muuttopäivään kuuluu ehdottomasti myös pizzat. Muuttopizzat nautittuna suoraan pahvilaatikosta ja huuhdeltuna alas hyvällä punaviinillä. Huokailkaa vain, että nyt se vasta flippasi, mutta musta se vaan on hauskaa! Muutostahan voi tehdä mukavaa ja rentoa tai sitten silkkaa helvettiä. Mä ajattelin valita ton ensimmäisen vaihtoehdon.

Pienen liibalaabasetin kautta päästään vihdoin asiaan! :) Löysin itseni kaupunki-fiilistelyn jälkeen Sokokselta, haahuilemasta ensin kenkäosastolta, jolta ymmärsin laskeutua viimein kerroksen alemmas. Suoraan kauneusosastolle. Eipä tarvinnut yllättyä eikä taas niin posiviivisesti, kun huomasin, että etsimäni Klippotekin kuivashampoohylly loisti taas tyhjyyttään. Jatkoin haahuilua ja kyllä muuten kannatti! Samaiselta hyllyltä bongasin tämän uutuuden: Lifehairin Oliivi hoitosuihkeen.

Kyseessä on kotimainen kasvipohjainen hoitoaine, jonka luvataan olevan kuin tehty käsitellyille hiuksille. Omassa kuontalossani on tätä nykyä aika paljon jo luonnollista väriäni, mutta vaaleat latvani suorastaan huutavat hoitoa. Hiusteni laatu on se hyvinkin perinteinen; liukas, hento ja ohut. Kylmäpuristetun neitsytoliiviöljyn luvataan kosteuttavan ja vahvistavan hiuksia sekä väriä. Tuote on tuoksultaan todella mieto ja raikas. Tätä ei ole helppoa "laittaa liikaa", sillä suihke on äärimmäisen hienojakoista. Takkutukkani oikeni todella mallikkaasti tämän suihkeen voimasta. Voisin kuvitella, että kesällä tästä vasta tuleekin suosikkini, sillä tämä suihke sisältää UV-suojan.

Pissstt!  

"Lifehair on ainoa kotimainen kosmetiikka-alan yritys, jolla on oikeus käyttää kansainvälistä Leaping Bunny -merkkiä. Tämä takaa kuluttajille, että Lifehair ei käytä valmistuksessa eläinperäisiä eikä eläimillä testattuja raaka-aineita."

Vaikken punatukkainen kettutyttö olekaan, oli tämä Leaping Bunny viimeinen sinetti ostopäätöksen tekoon. Ja voin suositella, erittäin lämpimästi! :)Vieressä tököttää toinen uusi luottosuosikkini, Wellan OIL reflections. Sain tämän äidiltäni joululahjaksi ja se on ollut siitä saakka käytössä lähes päivittäin! Tämä tuote ei taida loppua koskaan. Yhdellä kunnon tipalla hiuksista tulee sileät ja mielettömän kiiltävät. Ja kiiltävillä en tarkoita niitä rasvasta kiiltäviä liimalettejä, jotka eivät todellakaan hulmua kevät tuulissa :D.

Näillä "rasvoilla" saadaan sellaiset hulmuharjat aikaan, että kelpaa hulmuta tuolla kevät-ja kesätuulissa -ilman turbaaneja ja huiveja! ;)


2 kommenttia:

Rimma kirjoitti...

Ei tarvi olla kettutyttö, jotta on kiinnostunut siitä, ettei eläimiä kiduteta jonkun typerän kosmetiikkapurnukan vuoksi ;) Eläinkokeiden vastustamisen vuoksi kun ei tarvitse luopua yhtään mistään, senkun valitsee vain merkit pikkuisen tiukemmalla seulalla.

No mutta joo, varmaan arvasitkin että kommentoin tätä asiaa :D Hyvä ostos siis! Mulla on kasvojen putsarit ja kaikki tuolta Lifehairilta. Hyvvie on!

Glam kirjoitti...

Pikkusen tuli äkäseen!:D Muistelen "haparasti", että tästä on käyty keskustelua aikaisemminki ja varmaan myös muistat kantani siihen? ;) Tarkoitus ei ollut painaa kenenkään "hyppynappia", vaan tuoda tämä loistava pointti esille. :)