keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Öyhäkkää

Ymmärsitte varmaan heti otsikon luettuanne, mistä tänään kirjotellaan? :D Jos tätä sanaa alkaa ns. suomentamaan, koko sen merkitys karisee taivaan tuuliin. Ehkäpä tajuatte kuvat nähtyänne?

Eikö ookki öyhäkkä statement ? Kauan sitä kuulkaas etsittiin! Hypisteltiin timangeja, metalleja, niittejä. Mikään ei kolahtanut tarpeeksi. Tämä sopivasti karhakka pala kauneutta löytyi ulkomaan reissulta, aina  Forumin Cubuksesta asti.  Korussa on kangas-nahkanauha (onko sellaista edes olemassa..?) ja koru itsessään on muuten metallia, kai. Tai mitä lie. Mutta tyytyväinen täytyy olla! Sopii mielästäni niin arkeen kuin juhlaan. Juhliin antaa vähän tiettyä karheutta katu-uskottavuutta? ja arkeen ripauksen jotain muuta. :D Tänään ei adjektiivit sylkeydy suusta normitahtiin, joten jätän teille myös vähän tulkinnan varaa.

Myönnettäköön, onhan tässä vähän sellaista klaanimaisuutta. Kuin pihistetty intiaaniheimon viisaimman korukätköistä, mutta valitettavasti tämä koru ei kyllä ole kantanut sitä viisautta tähän pääkoppaan asti -ainakaan toistaiseksi. :D

Öyhäkkä, eikö vaan? ;)

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ihan mieletön! Wauh! Eli siis tykkään :D

Glam kirjoitti...

Kiitti, niin minäkin! ;)