tiistai 26. helmikuuta 2013

Matalalta on pitkä matka ponnistaa

Veren maku  on pikku hiljaa kaikonnut suusta ja olen tässä hiljaksiin etsinyt uutta, omaa vuokrakotia. Toiseen omaan asuntoon en halunnut vielä tässä vaiheessa sitoutua (tuskimpa pankkikaan :D), joten päädyin etsimään vuokrattavaa yksilöä.  Ja voin kertoa, että tarjontaa on, mutta minkalaista... Lehti-ilmoitukseni perusteella soitti eräskin vuokraisäntä, ja kertoi aikaisemman vuokralaisen, 32-vuotiaan naisen kuolleen huumeisiin. !?!?! Millä tavalla tämä seikka kuuluu minulle, tulevalle vuokralaiselle? Että haluanko tietää, mikä on aikaisemman vuokralaisen tarina? EN. Kävinkö kuitenkin katsomassa tämän heroiiniluukun silkasta uteliaisuudesta -KYLLÄ! :D Jännä juttu, etten kuitenkaan koskaan päätynyt sinne asumaan..

Jos toinen mainostaa vuokra-asuntoaan aikaisemman kuolemalla, niin toinen emäntä sitten kertoi vuokralaisista IHAN KAIKEN. Nykyisiä koti-osoitteita ja työpaikkoja myöten. Ja lipsauttipa hän vielä, että aikaisemmasta työpaikastani tuttu työtoverini oli asunut taannoin hänen omistamassaan asunnossaan. Hieman hämmentynein viboin otinkin yhteyttä tähän entiseen työtoveriini ja kysäisin tästä rouvasta. Olihan se mahdollista, että tämä vanhahko höppänän oloinen rouvashenkilö olisikin täysin harmiton? Juu eipä ollut. Tämän "harmittomuuden" taustalla olikin varsin vireä, jopa liiankin vireä, LAITTOMAN UTELIAS ihminen. Jos minun kotiini (vaikka se olisin vain vuokrakoti) marssisi tuntematon ihminen OMILLA avaimillaan täysin ilmoittamatta "tarkastuskäynneille", pitäisi kirjaa vieraistani sekä pitäisi huolta myös elämäntyylini moraalisuudesta, ei se todellakaan olisi fine! Noh, sinne jäi sekin asunto.

Mutta tänään. Tänään se puhelu tuli ja tiputti minut totaalisesti tältä pallolta. Me saatiin Bn kanssa uusi koti! Juuri se, mitä kävin eilen katsomassa noin kolmenkymmenen muun asuntoa etsivän kanssa -ja me saatiin se !! Asunto on piskuinen, juuri meille pikku kääpiöille sopiva. :) Omalla pienellä parvekkeella voi nauttia vaikkapa viinilasillisen auringon laskiessa (niin, sitten kesällä) ja torilta voi hakea vaikkapa aamupalatarpeet -nekin tosin vasta kesällä. Ah tätä autuutta, Ah tätä ahdistusta! Muutto viikon päästä, ja sitten se on ihan täyttä totta. Minusta tulee taas chicagolainen.

Skål!


 Päräyttävää viikon alkua kaikille!! :)
4 kommenttia:

Rimma kirjoitti...

Jeeeee!

Ps. Vastaa puhelimeen.

Jen kirjoitti...

Hui, kaikenlaisia asunnonvuokraajia sitä onkin liikkeellä. Onneksi uusi koti kuitenkin löytyi, onnea kovasti siitä. :)

Glam kirjoitti...

Jen, älä muuta sano! Pikkusen alkoi hiuspiitä karmimaan. :D Kiitos paljon! Jos saan siitä asuttavan näköisen, niin pääsette ehkä kurkistamaan sinne lähiviikkoina ;)

Jen kirjoitti...

Jeij! :)