perjantai 11. tammikuuta 2013

"Veri maistuu suussa vaikka mennään vasta tammikuussa"

Vuosi vaihtui. Tuli uusia tuulia ja haasteita. Ja ihan sitten urakalla.
Pahoittelut tästä hiljaiselosta blogin puolella. Tekosyitä tulisi helposti, kangertelematta vähintäänkin rekkalastillinen, mutta säästän teidät moiselta vuodatukselta. Uusia kuvioita tähän vuoteen tuo heti kärkeen uusi työpaikka, joka onkin kirjaimellisesti aika makea. ;) Siitä jatkossa saatte lukea ehkä vähän enemmän.

Muutoksilta ei ole säästytty kotonakaan, sillä taakse on haikein mielin jäänyt usemman vuoden parisuhde nykyisen avomieheni kanssa.

Tein yhden lupaukselle tälle vuodelle: Tästä vuodesta 2013 on tultava helkkarin paljon parempi kuin edeltäjästään. Jokaiselta kantilta katsottuna tämä ei nyt näytä ihan lupaavimmalta vuoden aloitukselta, mutta jostain sitä uskoa kumpuaa kuitenkin siihen, että kyllä täältä syvältä suosta vielä ponnistetaan. Niin, että loiskuu!

Ehkäpä tämän vuoden teemaan voisi ottaa yhden uuden vuoden lupauksen lisää. Ajatella asioita positiiviselta kantilta. Siinä viiden sentin kolikossakin kun on se toinenkin puoli. :)

Kuva2 kommenttia:

Jen kirjoitti...

Minulle tuli tästä tekstistä mieleen omat tuntemukset vuodelta 2009. Olin silloin kutakuinkin samassa tilanteessa, kuin sinä nyt. Se vuosi ei todellakaan alkanut hyvin, mutta kun päästiin kevääseen, alkoi aurinko paistaa risukasaankin. Jälkikäteen olen monet kerrat miettinyt, että se vuosi oli yksi tähän astisen elämäni parhaita. :) Tämän kommentin myötä toivotan sinulle tsemppiä tälle vuodelle. Siitä tulee varmasti hyvä! :)

Glam kirjoitti...

Kiitos tsempistä!:) Tää on nyt tätä "elämän pörssikurssia".
Kun jaksaa tarpeeksi ponnistella, niin luulisi että tästä juoksuhiekasta jää käteen ainakin Rambon reisilihakset. :D