sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Lazy Sunday

En tiedä miten siellä teillä, mutta meillä täällä Chicagossa aurinkoa tulvii joka tuutista. Ei sada, eikä oikeastaan tuulekaan (täällä tuulee oikeasti aina!). Bn kanssa käytiin pieni aamulenkki ja sen päälle nopsat lumityöt oman porstuan pihalta. Ah! Toisaalta olen sellainen pikku puuhastelija, joka tykkää tehdä lumitöitä tai haravoida, mutta tietysti sopivissa määrin. Omakotitalon kasvattina minulla on jonkinmoinen käsitys siitä, mitä oman talon ylläpito vaatii.

Pakkasen näykkäämillä poskilla suunnistin sisätiloihin täynnä tarmoa ja intoa. Aamupalan aika. Aamun normisetti pyörähti mikrossa ja sai niskaansa aimoannoksen raejuustoa. Myönnän olevani ehkä hieman mainonnan uhri, ja tykkää kokeilla kaikkia uusia juttuja. Kaupasta tarttui perjantaina mukaan uusi Valion stevialla makeutettu mansikka lime-keitto.
Noh, kannatti kokeilla siinä määrin, ettei enää tarvitse kaupassa arpoa, ostaakko vaiko eikö ostaa. Ja ei tarvitse ostaa. Maku oli jotenkin keinotekoinen. Puuro maistui siltä kuin, sekaan olisi lirauttanut Rekorderlingin väljähtänyttä samaa makua olevaa SIIDERIÄ. Höhhhöh...
Tuotteen ulkonäkö on toki moitteeton. Raikas ja sopivasti mehukas, mutta maku ei valitettavasti ole yhtä onnistunut.

Löytyykö muita mainonnan uhreja? :D Onko kotona käyttämättömiä aromipesiä tai sauna-belttejä? :D

Mukavaa laiskaa sunnuntaita för alla! :)

2 kommenttia:

lottapotta kirjoitti...

Mä luulin oikeesti et olit Chicagossa :D
Mä en osta mitään missä on makeutusainetta, olkoon sitten aspartaami tai stevia. Yök.

Glam kirjoitti...

Hahha, SUOMEN Chicagossa ;)
Joo ei ollut kovinkaan kolahtava makukokemus. :D