maanantai 21. tammikuuta 2013

Kipinkapin arvontauurnille!

Tässä taannoin kirjoittelin ystävieni häihin tulevista kaasojen hiuslookeista jotka tulen toteuttamaan.
Oman kuontaloni kohtalo taas on hiukan hakusessa. Tokihan se riippuu ja roikkuu tulevasta asusta. Olen kovasti mieltynyt tähän 1900-luvun ensimmäisiin vuosikymmeniin hiusten ja klassisten kampausten ohella.
1920 luvulla käytettiin laineiden ohella myös aivan ihania hiuspantoja. Jokin simppeli, pienen jujun sisältävä panta olisi siis etsinnässä koristamaan todennököisesti luonnonpörröistä lookiani. :)

Kuvat


Kuva


Hiuspantoja-, koruja ja muita härpäkkeitä ei siis olla keksitty uudelleen. Internetin ihmeellinen maailma on täynnä mitä erikoisempia ja oivallisempia hiuskoristeita. Toinen toistaan upeampia.

Nyt olisi mahdollisuus myös saada omiin kokoelmiin lisää volyymia. Palomiehen morsian nimittäin arpoo blogissaan huikean 100€:n lahjakortin Aino Handmaden hiuskoristeita myyvään verkkokauppaan! Parasta tässä on se, että mikäli valmista, omaa kuontaloa varten tehtyä tuotetta ei löydy, on mahdollista myös saada mittatilaustyönä tehty koriste tulevan vuoden juhlahumuun tai mikseipä arkikäyttöönkin!


Lisää ohjeita ja upeita kuvia hiuskoristeista löytyy Lauran blogista, jonne kannattaa nyt kiirehtiä kiireen vilkkaa! Äänestykseen on aikaa osallistua TÄNÄÄN KLO 24.00 mennessä!! :)

Onnea arvontaan!! :)

Ei kommentteja: