lauantai 13. syyskuuta 2014

NYC Baby!

 "In New York, concrete jungle where dreams are made of
There's nothing you can't do, now you're in New York"


Tsaijaijai! On aika kaivaa taas matkalaukut varaston kätköistä ja "pakata" tällä kertaa muutama tyhjä kapsäkki uutta seikkailua varten. Sunnuntaina iltapäivästä lento kohti New York Cityä starttaa! Yksi pitkäaikaisista unelmistani toteutuu ja suuntaamme muutaman päivän minilomalle tuohon Isona Omenanakin tunnettuun kaupunkiin, joka ei kuulemma nuku koskaan. 

Photo

Photo

Kovin paljoa emme ole kasanneet nähtävyyksiä ja aikatauluja, koska tarkoitus on puhtaasti mennä nauttimaan, fiilistelemään tuon legendaarisen kaupungin sykettä ja tietysti shoppailemaan. Mietin tässä itsekseni mitä kaikkea visiittimme aikana on ihan must tehdä -ja ne kaikki liittyivät ruokaan. :D Aamu pitää aloittaa pancakekseillä, lounaaksi haetaan hodarit jostain nakkikioskista, iltapäivän välipalaa voidaan nauttia Central Parkissa piknikin lomassa ja päivän voisi kruunata vaikkapa jossain tunnelmallisessa italialaisessa ravintolassa. Ja kun jenkkilässä ollaan, niin joku megalomaalinen burgerimesta on myös tietysti testattava. Tämän kaiken kun ynnää yhteen, niin voidaan yhteen ääneen todeta, että tästä reissusta ei varmasti selvitä ilman muutamaa extrakiloa... 6 kommenttia:

Elliina kirjoitti...

Uiuiui!! Mahtavaa reissua! :) Mulla on niin ikävä Nykin dinereita, joissa sai vetää aamupalaksi navan täyteen pannareita <3

Ulriikka / Ideas, items, issues kirjoitti...

Oi jee, kuulostaapa hyvältä! :) Mäkään en ole koskaan käynyt Nykissä, se on siellä ikuisuuslistan kärkipäässä tosin!

Marjou kirjoitti...

Kiitos Elliina! Kyllä ne dinerit on mullakin täällä päällimmäisenä mielessä :D
Ulriikka, ekakertalainen täälläkin ja pitkän ajan unelma koko kaupunki! Oon kyllä super innoissani :))

lottapotta kirjoitti...

Mä lihoin vissiin kaks kiloa kun oltiin 5v sitten 6 päivää nykissä :D Ei kerenny nälkä tulla oikeestaan kertaakaan koko reissun aikana ku aina ihan täys olo :D
Katohan että mitä ne on rakentanu siihen twin towersien tilalle, ku silloin siinä oli muistaakseni rakennustyömaa menossa ku oltiin.
Mukavaa reissua!

Jenni kirjoitti...

Kerro sitten oliko ne hodarit parempia kuin Amsterdamissa aikoinaan ;) Nauttikaa reissusta! :)

Marjou kirjoitti...

C, mulle tuskin se pari kiloa riittääkään!😂 Huomenna on luvassa kaupunkifiilistelyä nii varmaa tulee tornitki tsekattua. Jenni, aina oot mielessä ko testaan hodareita eri maailman kolkissa. 😊 kyllä ei oo vielä Damin kuumaakoiraa voittanutta!