tiistai 22. heinäkuuta 2014

Pusupenkki vs. perinteinen photobooth

Viime viikonloppuna juhlimme ystäviemme ihania ja rakkauden täyteisiä häitä täällä Espoossa. Juhlissa tanssattiin tietysti myöhään yöhön, itkettiin ja naurettiin vedet silmissä -ja pusuteltiin!

Näissä häissä ei perinteistä photoboothia nähty ja vitsit miten virkistävä kokemus! Jotenkin tuntuu, että tuo perinteinen viiksi-pusuhuulibooth on jo niin aikansa elänyt juttu. Jostain morsian oli bongannut idean pusupenkistä, ja tämä oli kyllä ihan tykki! Tunnelma oli kuin vanhalla maitolaiturilla ja se sopikin upeasti häiden maalaisromanttiseen teemaan heinäpaaleineen sekä seipäineen.


Parasta oli kyllä huomata kuinka ihan juhlien vanhimmatkin saatiin lopulta suukottelemaan oikein kunnolla ja äänen kanssa. :)) Kaikki nauttivat tästä pienestä hetkestä eikä kukaan vaikuttanut ujostelevan perinteiseen suomalaiseen tyyliin. Tuona päivänä sai suomalainenkin mies puhua ja pussata. ;)

Meidän häihin on suunnitteilla vielä vähän erilaisempi ratkaisu, josta kerron ehkä sitten lähempänä kun ideat on jo loppuunsa hiottu. :)

4 kommenttia:

Talvirinsessa kirjoitti...

Hei jes, toi on loistava idea tuo pusupenkki! Lähdenpä minäkin tuosta kehittelemään meille jotain, kun photobooth kyllästyttää jo.

Marjou kirjoitti...

Siitä vain uutta ideaa tulille. ^_^ tokihan tähän voi kaikkea oheismateriaalia kylttejä sun muuta hommata, kun toimii varsin hyvin noin yksinkertaisenakin.

Laura R kirjoitti...

Tää pusupenkki on ihana idea! Vitsit mua naurattaa se kun nyt kaikkien 2015 vuoden morsioiden korvista tulee jo ulos toi photo booth - vastahan mä 2012 suunnittelin omiin häihin sen ja se oli niin uutta ja eksoottista! :DD En kestä. Mihin tää aika pakenee? :)

Marjou kirjoitti...

No niimpä Laura! Aika menee niin nopeesti ja näitä hääjuttuja jauhetaan jo nykyään niin monessa foorumissa, että noihin ei voi olla törmäämättä :D Kiva silti, että aina jollain tulee mieleen näitä uusia juttuja, mitä sitten "jälleen käytetään" taas kyllästymiseen saakka :D