sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Villaneulosta keittiöön

Keittiöön oli meillä hakusessa uusi matto. Ruokapyödän alle emme mattoa halunneet ihan käytännöllisistä syistä. Olisin halunnut tietysti jonkun vaalean maton, mutta sekin haave selätettiin käytönnöllisiin syihin vedoten. Keittiössä duunaillessa aina kuitenkin jotain roiskuu ja lentää. Valkoisesta matosta olisikin todella miellyttävää putsailla jotain rasva- ja ketsuppitahroja.Löysin tämän maton Lahdesta Iskun tehtaanmyymälästä. Siellä oli todella hyvä valikoima erilaisia mattoja, värejä ja materiaaleja. Tämäkin 100% villamatto oli todella reilussa poistomyynnissä, lähti alle puoleen hintaan!


Matto on ihanan pehmyt ja lämmin paljaille varpaille. Pidän kovasti tästä neuloskuosista. Myös Bruna tykkää chillailla matolla, sieltä sen monta kertaa löytääkin nokkaunia vetämästä.

Leppoista sunnuntaita! :))

2 kommenttia:

SH - HOUSEkoti kirjoitti...

Blogiesittelysi osui ja upposi. Ihan samoin fiiliksin lähdin liikkeelle n vuosi sitten. Blogia ajattelin alkaa pitää, mutta päätin että ans katsoo millaiseksi muodostuu :) Mukavia bloggailuhetkiä sinulle :)

Marjou kirjoitti...

Voih, kiitos mukavista kommenteistasi! :)) Täällä tuntui jo välillä, että ollaan vähän umpikujassa näiden päiväkirjojen kanssa, mutta mukavaa että hyppäsit jousille. :) Käyn kyllä ehdottomasti tsekkaamassa myös blogisi! Mukavia kirjoitushetkiä sinnekin. :)