tiistai 18. helmikuuta 2014

Loskaa ja lomafiiliksiä

Uskomatonta, mutta totta! Näin helmikuussa täällä Espoon korkeuksilla ei luminietoksista ole tietoakaan. Tämän vuoden laskiaismäessä voi varmaan lumen sijasta ihailla leskenlehtiä ja lunta löytää ainostaan laskiaispullan välistä. Loska litisee kengissä, roskat ja koiran kakat paljastuvat tienpientareilta. Ja minä vaan viheltelen!

Lähtölaskenta ehkä eniten ikinä odotettuun lomaan on alkanut! Kahden viikon päästä tähän samaan aikaan minä hiihtelen pitkin biitsiä uudenrouheissa varvastohveleissani, jotka olen juuri ostanut Hong Kongista. Nautin Vietnamin auringon paahteesta ja kalastelen kesäpisamia nenän pieluksiin! Riippumatossani saatan ottaa ehkäpä kylmän oluen, kun katselen Kambodzasta käsin auringon laskua ja fiilistelen kulman takana häämöttävää kuolematonta Rocken Roll Suicide Baria.

Näillä suomen keleillä ajatus auringosta ja syleilevästä lämmöstä on ollut ainut asia mikä on saanut minut nousemaan ylös lämpöisen pedin uomista. Kohta tämä haaveilu loppuu ja on aika päästä siihen kohtaan suunnitelmissa, jota myös kutsutaan toteuttamiseksi, jibiii!

3 kommenttia:

Ulriikka kirjoitti...

Voi hitsinpimpulat, pääsispä itsekin lämpöön!! Pitänee ootella ite pitkälle kevääseen tai kesään, höh :P

Ihanaa ja kutkuttavaa reissunodotusaikaa - se on ihan parasta, kun tietää että lähtö on melkein näillä näppäimillä :))

Marjou kirjoitti...

Kiitti!! :) Tätä on niin odotettu! Kyllä täällä jo sukat pyörii joutilaina jalassa kun pitäis saada jo ne varvas sandaalit alle ;)

Minne olette reissua suunnitelleet?
Meillä tulee keväällä vielä Pariisin reissu huhtikuussa, kun joululahjaksi vanhemmille luvattu reissu pitänee myös toteuttaa ;) Mukavaa!

Ulriikka kirjoitti...

Me "joudutaan" näillä näkymin lähtemään Bangkokiin kesälomilla - halvat lennot sadekauden aikaan ja ilmaset majoitukset houkuttavat köyhiä :D.. Ja siitä sit eespäin ties minne :)

Äläny käännä veistä haavassa - te lähette Pariisiin keväällä... Mä lähen ainaskin vaikka... Turkuun!!