lauantai 24. elokuuta 2013

Hei hei rakkauden kesä!

Niin se vaan taas meni ohi. Suhahdus vaan kävi. Rakkauden kesäksi ystävieni M:n ja J:n kanssa ristitty pätkä oli varsin hedelmällinen. Täälläkin on ollut sangen hiljaista, ja julkiset pahoittelut sen johdosta. Kiirettä on pitänyt, kun olen tänne teille materiaalia kerännyt kesän meiningeistä. Voi kai päiväkirjaa täyttää myös jälkikäteen -eiks vaan?

Pötsistä ja poskista kyllä huomaa, että hubaa on ollut tänä kesänä! On ollut yllärisynttäreitä, huutoitkua Stellan jäähyväiskeikalla Tavastialla, polttarit <3, fudikset, häät -onhan näitä! Onneksi on vielä monta kuukautta jouluun. Treenit joulukuntoon alkakoon!


Perinteiset suofudikset käytiin potkuttelemassa heinäkuussa. Viva Vacas Locas -tytöt (ja ehkä muutama kundikin) futailivat meidän mahtijoukkueen ihan mitalleille asti. Hoppee ei oo häppee!
Kelit olivat pettämättömät tänäkin vuonna. + 12C ja vettä -mm mmm mmm. Seitsemänvuotisen suourani aikana on maksimissaan kahtena kesänä aurinko pilkistellyt kumpupilvien rakosesta. Hjuva fiilis ja ihan kingi joukkue ratkaisee ja niin se meni tänäkin vuonna! Tällä tiimillä potkitaan ensi kesänäkin, can't wait!Tämä kesä oli erityisen vaudikas. Ehkä tämä vapaus sain täyttämään kalenteria entistäkin sukkelaammin. Henkilökohtaisesti ole sitä mieltä, että kotiin on moni kuollut. Siitä "viisastuneena" päätin, että tänä kesänä ollaan sitten enemmän tai vähemmän "sokka irti, ja ihan liekeissä" :D. Mielettömiä ihmisiä on tullut vastaan, uusia tuttavuuksia, ystäviä ja ihania muistoja.

Mitä tästä kesästä  jäi käteen? Muutamat pisamat, onnettomia rusketusrajoja, hillittömän hauskoja muistoja reissuista ja ralleista. Vielä on niin paljon tulossa! Yksi rakkaimmista ystävistäni sai jo unelmiensa miehen viikko sitten, toinen ystäväni viikon päästä. Kyynelkanavat on jo avattu, joten valmistaudun enää henkisellä tasolla tähän rakkauden kesän loppuhuipentumaan.Kun tässä kelailen teille kesän tapahtumia, niin  yksi niistä nousee ylitse muiden. Jotain tapahtui, mikä sai minutkin -porukan ainoan syntisen villikon pysähtymään. Miettimään kesän ja toivottavasti tulevaisuudenkin suunnitelmia  hiukan uuteen uskoon. Sanotaanko näin, että minunkin on myönnyttävä ja uskottava tähän kliseiseen sananparteen "oikeassa paikassa oikeaan aikaan".

Tarina taustalla on hyvinkin minunlaiseni. Yhtä suorasukainen, kiertelemätön, hienoisesti nolon sävytteinen ja  ajoittain hiukan surkuhupaisa -romantic some might say. Ehkä teillekin joskus valkenee, miksi juuri sunnuntaista tuli viikonpäivistä täydellisin.


Yksi sinnikkäimmistä lukijoistani N -lupaan skarpata, että sinulla olisi taas iltalukemista. <3
"Vaimolta" vaimolle. ;)

Puss puss, palataan taas pian! <3

4 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Jee, kuulumisia täälläkin! Lisää odotellessa :)

Glam kirjoitti...

Voih kiva kuulla Krista! :) Miten on kesä mennyt,nopeasti arvatenkin? ;)

Anonyymi kirjoitti...

;) kiitos tästä! Puuusss!! <3

Glam kirjoitti...

Eipäs kestä! ;) Puuss!