torstai 16. toukokuuta 2013

Ferrarin veroinen sivuprofiili

Ihan mieletöntä, eikös vaan!? Ilmat ovat olleet ihan käsittämättömän hienot koko viikon. Treenaaminen on taas maistunut pitkästä aikaa ja tuntuu, että sitä kulkee tuolla kylilläkin typerä virne naamallaan. Minulla kun on ongelmia skidisti tämän kasvojen hallinnan kanssa :D.



Tänään on vietetty kuulemma virallista hymy-päivää. Radiossa viisaammat niin ainakin sanoivat. Minun mielestäni hymy-päivä pitää olla joka päivä! Minulle on vielä treenit kesken tämän spontaanin hymyilyn suhteen, mutta harjoitus tehnee mestarin? Nämä veikeät kesäklopottimet Tarttossa nähdessäni kasvoni ja käsieni liikkeet olivat totaalisen hallitsemattomat. Tai ainakin spontaanit. Must have!


Näillä kun kurvailee tuolla kujilla, niin luulisi että vähintään siitä nousisi itselle hymy huulille. Ja minun liukkaat liikkeet tuntien, hymy nousenee myös kanssakulkijoiden kasvoille, lähinnä tragikoomisuudesta. :D
Testattavaksi jäänee, miten nopeasti näillä pääsee liikkeelle, kun joku yrittää hymyillä minulle. Jos enää uskaltaa yrittää. :D

Ferrarin veroinen sivuprofiili. Nämä on salettiin nopeet!
Kyllä aurinko paistaa huomenna entistäkin kirkkaammin ja vieläkin sinisemmältä taivaalta. Sillä onhan viikonpäivistä parhain PERJANTAI! :)

2 kommenttia:

Ronii kirjoitti...

Vitsi kuinka mageet popot!!!!!

Marjou kirjoitti...

Kiitos, nämä on kyllä aika hurjat! :)