torstai 30. toukokuuta 2013

Miten meillä menee?

Back in business. Diagnosoin parisen viikkoa sitten itselleni tilapäissairauden. Kaikki merkit viittasivat blogiähkyyn. Tohtori määräsi totaalista lepoa ja blogien välttelyä. Breikki teki tehtävänsä. Mielessä on pyörinyt vaikka mitä uusia juttuja, mistä kirjoittaa. Ähky vain verottanut sen verran, ettei ole vain saanut aikaiseksi tarttua toimeen.


Tuliaisia Kööpenhaminan lentokentältä. Ostin kentältä ihanasta pienestä puodista kolme erilaista, mutta kuitenkin saman tyylistä korttia. Tarkoitus oli ostaa sopivat kehykset, ja istuttaa nämä seinälle. Ostin kokeeksi Ikeasta kaksi kehystä. Ne olivat ehkä aavistuksen liian snadeja, mutta ei se midii. Kolmas odottaa vielä kaupassa. Rakastan tätä kuvaa! Samalla jotenkin niin herkkä, mutta kuitenkin aika karu. Tyttö rakastaakin hirviötä.


Kesä on virallisesti saapunut ja ne pirun kärpäset vallanneet koko Suomen. Parasta tässä vuoden ajassa on kyllä ehdottomasti värit! Ei sillä etteikö näitä ruoktarpeita saisi talvella, mutta ihana ilma jotenkin inspiroi roiskimaan lautaselle kaikkea värikästä ja terveellistä! Lihapullat saivat kaverikseen aimoannoksen väriä hedelmistä ja kasviksista.
Mäellä kukkii rinteet vihreinä nämä ihanat kielot. Ajattelin poimia pienen kimpun kotiin yöpöytää piristämään. Tuoreet kukat on niin ihania! Eräs viisas vastaantullut setä tiesi kertoa kielot nähdessään, että ennen vanhaan kieloja on poimittu lastenhuoneeseen. Kielot erittävät kuulemma jonkinlaista unettavaa ainetta, jolla saatiin muksut nukkumaan yönsä sikeästi kuin pienet porsaat. Katsotaas miten nukuttaa ensi yönä.


Yöpöytänäni toimii valkoinen "vanhennettu" jakkara. Tykkään siitä hurjasti. Block-valaisimen sain valmistujaislahjaksi muutama vuosi sitten rakkailta "sampelan-porukoilta". Rakkautta ensi silmäyksellä. Terveiset sampelan- porukoille ja rakkaalle kummitytölleni <3.

5 kommenttia:

Sari kirjoitti...

<3 Sinä olet kyllä sellainen esteetikko. Aina tuoreita kukkia ja kaikkea kaunista.

Aurinkoista kesäviikonloppua yhdeltä osalta Sampelan-porukkaa!

Sari kirjoitti...

<3 Sinä olet kyllä sellainen esteetikko. Aina tuoreita kukkia ja kaikkea muuta kaunista. Ihania nuo sinun korttitaulut! Tuollaisista saisi meilläkin vaikka tyttöjen huoneeseen ihanan kollaasin. Pitää siis kulkea aina silmät auki, jos sattuu jotain kivaa silmään.

Aurinkoista kesäviikonloppua kummitätille! <3

Glam kirjoitti...

Kiitos <3
Kyllä nämä on niitä harjoa nurkkia mitä viitsii kuvata. :D Ei täällä aina ihan näin "esteettistä" oel. Pitäisi melkein tarttua haasteeseen ja ottaa ne kuvat, missä näkyy arkitodellisuus :D.

Anonyymi kirjoitti...

Mä jo huolestuin kun tällä rintamalla ei tapahtunut mitään. Terveisin seriffi. Ps. Tuu ens lauantaina hki, suunniteltiin marikan kans piknikkiä. ;)

Glam kirjoitti...

Hihh, voi meidän jarijari litmasta :D.
Ollaas kuulolla HKIstä ;)