sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Askartelua


Eräs ystäväni houkutteli minut suoraan syvällä leijonan luolaan eli Granit sisustusputiikkiin. Kyllä ruotsalaiset osaa. Mikä ihana kauppa! Voisin tuolta putiikista roudata himaan tavaraa kärrytolkulla.
Isolta kirkolta tarttui eilen mukaan näitä mustia tarrapapereita, söpöjä kirjainleimasimia ja tietysti mustetta. Minä joka sytyn askartelusta aniharvoin, sain eilen jonkin päähänpistoksen.
Minkään valtakunnan ideaa tai käyttötarkoitusta ei ollut näille kamoille kun kotiin nyssäkköideni kanssa suuntasin. Yhteen paperiin aloin hahmotella ja leimailla päästä ihan mitä vaan.
Klipsillä kiinnitin tuon meistä napsastun kuvan viime kesältä. Sopii mielestäni mainiosti mustaa taustaa vasten.
Ajattelin leimata tämän tarrapaperin täyteen kaikenmaailman rakkaushömppää. Sitten kun tuntuu, että tämä tulee korvista ja nielusta ulos, niin jäljellä on vielä neljä paperia jotain muuta settiä varten. Nerokasta eikös? :D


5 kommenttia:

A kirjoitti...

Hahaa, eksyin tänään sattumalta tuohon samaiseen kauppaan ja hoksasin siellä että nyt taidan olla tässä samaisessa paikassa josta juur blogistasi luin. Hiveltävän ihania tavaroita kyllä ja kaikkia ihania svenska-tekstejä. Palaan sinne vielä!

Ulriikka kirjoitti...

Vau, TYKKÄÄN :))

Marjou kirjoitti...

Kiitos! Tykkään kyllä itsekin, pitää vain hioa näitä paskartelutaitoja. ;) Granitissa kyllä himottaa yksi valosarja mikä täytynee kotiuttaa kyllä tuonne terassille. Ihan käsittämätön terassin sisustushimotus menossa -joulukuussa!

Cherry kirjoitti...

Ihana idea ja niin tyylikäs kuva ja kokonaisuus <3

Marjou kirjoitti...

Kiitos Cherry! :) Olen kyllä ollut itsekin tyytyväinen. Nyt pitäisi keksiä jotain uutta kevättä kohden, ettei pääse kyllästymään. ;)